Whitepapers.

Een heldendaad hoeft niet altijd groots te zijn. Soms zit het ‘m in de kleine dingen. Zoals het delen van uitgebreide whitepapers en relevante inhakers voor marketeers. Samen maak je de meeste impact en daarom delen wij graag onze kennis. Download nu onze whitepapers om alles uit jouw e-mail & engagement marketing te kunnen halen!

Black Friday 2023: maak ongekende impact in 15 stappen!

Als jij voorgaande Black Friday campagnes dit jaar weer wil overtreffen, dan moet je met een nieuw plan van aanpak komen. In deze whitepaper vind je de 15 onmisbare tips om alles uit jouw e-mail campagne te halen! Van strategie, data en doelgroep tot praktische tips en praktijkvoorbeelden ter inspiratie.

Whitepaper E-mail & SMS gouden formule voor 4funkyflavours

Het modemerk 4FunkyFlavours organiseert al jaren de 10 Funky Days. Om de acties van afgelopen jaar te overtreffen, was een nieuw concept nodig. In deze whitepaper beschrijven we hoe en welke marketingkanalen zijn ingezet die hebben geleid tot een omzetgroei van maar liefst +383%!

Whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister - Heroes Only

Whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister

Sinds 2021 werken Undiemeister en Heroes Only nauw samen met als doel om de gehele communicatie via e-mail naar een hoger niveau te tillen. In deze whitepaper beschrijven we de strategische keuzes, lead generatoren en de campagnes die ingezet zijn en die hebben geleid tot een gigantische groei van 1569% vanuit e-mailmarketing.

Whitepaper E-mailmarketing binnen customer journey - Heroes Only

Hoe zet je e-mail marketing in binnen de customer journey?

Veel marketeers werken al met een Customer Journey. Maar hoe maak je effectief gebruik van e-mail marketing binnen die klantreis? In onze whitepaper gaan we hierop in: hoe je de juiste customer journey kiest, hoe je bepaalt welke e-mail campagnes je inzet, hoe je de campagnes concrete invulling geeft en welke top 5 e-mail campagnes niet mogen ontbreken.

Whitepaper inhaakkalender van Heroes Only

Inhaakkalender 2023, zonder bullshit

Er zijn online talloze inhaakkalenders te vinden. Maar bij het openen van die kalenders, kom je er al snel achter dat je niks hebt aan het gros van die “inhakers”. Daarom komen wij met de inhaakkalender zonder bullshit, met inhakers waar je écht iets aan hebt. Speciaal voor social media & e-mail marketeers.

Hulp & inspiratie

Laat 1-op-1 marketing écht voor je werken.

Je kunt nog zoveel whitepapers lezen, uiteindelijk moet je aan de slag. Maar soms leveren de beste inspanningen niet op wat je voor ogen hebt. Wij helpen je om jouw kansen inzichtelijk te maken! Bel Marloes op 06-43458226 of plan een gesprek in.


    Sales Manager Marloes - Heroes Only

    Busted!

    Wil je behalve een omzetboost, ook gaan voor laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Contact us.