We gaan niet doen waar jij om vraagt.

We gaan aan de slag met wat jij nodig hebt!

Hoe we dat doen? Ten eerste door inzicht te krijgen in jouw situatie en waar jij tegenaan loopt. Blijven terugkerende klanten weg uit jouw shop? Mooi! Wij hebben de expertise en tools in huis om van jouw eenmalige shoppers, trouwe klanten te maken.

Hoe we werken | De strategie van Heroes Only

Solution Scan

Het plan van aanpak

Met deze uitgebreide analyse brengen we in kaart hoe jouw huidige marketing in elkaar steekt en welke verbeterpunten er zijn. In de Solution Scan focussen we ons op de oplossing voor een specifiek vraagstuk. Dit wordt vertaald naar een adviesrapport met concrete aanbevelingen voor quick wins. Hiermee kan je een effectieve strategie opzetten.

Het is jouw keus of je zelf aan de slag gaat met de inzichten uit de Solution Scan. Wij werken het liefst samen aan een succesvolle strategie voor jouw bedrijf zodat we continu kunnen monitoren en waar nodig bijsturen.

Intake / Kickoff

De beste oplossing voor jouw situatie

Ondertussen zijn jouw pijnpunten helder voor ons. We nemen deze en de gemaakte afspraak tijdens de kickoff nogmaals door. Daarnaast laten we je zien wat het plan van aanpak gaat zijn voor de komende periode. Dit is een interactieve sessie waarin jouw input gewaardeerd wordt.

Hoe we werken | De strategie van Heroes Only
Hoe we werken | De strategie van Heroes Only

Het fundament

De basis van jouw 1-op-1 marketing

Afhankelijk van welke samenwerkingsvorm jij gekozen hebt is de volgende stap het inrichten van het fundament. We starten met het inrichten van jouw account en zorgen dat alle koppelingen draaien. Heb jij extra modules afgenomen zoals een pop-up? Dan worden deze ook meegenomen tijdens de inrichting van het fundament.

Hoe we werken | De strategie van Heroes Only

Oplevering

Klaar voor de start

Het fundament staat en jouw eerste (nieuwe) mailings zijn klaar voor verzenden. Wij doen intern nog een aantal checks en tests en bereiden ons voor op de livegang. Je krijgt van ons een (digitale) training of stappenplan zodat je zelfstandig verder kunt met het versturen van e-mails, appjes of sms-berichten.

Livegang

Het begin van winstgevende klantrelaties

Proost! We kunnen live! Vanaf dit moment zullen jouw marketingcampagnes actief worden gezet en verwelkomen we de eerste interacties met jouw doelgroep. Dit is het moment waarop we de vruchten gaan plukken van onze gezamenlijke inspanningen en winstgevende klantrelaties gestalte gaan krijgen.

Hoe we werken | De strategie van Heroes Only
Hoe we werken | De strategie van Heroes Only

Start van partnership

Samen sterk met een gedeelde visie

Je kan jouw klanten nu op een persoonlijke manier benaderen, maar 1-op-1 marketing gaat verder dan dat en jij gelooft daarin! Nu gaan we een strategie opzetten waarin jij jouw klanten overtuigt van de toegevoegde waarde van jouw bedrijf. Samen zetten we campagnes op die passen bij jouw doelstellingen en jouw doelgroep.

We houden maandelijkse KPI-meetings en onderhouden direct contact via telefonische gesprekken. Het is essentieel dat we niet alleen op eigen houtje aan de slag gaan met jouw opdracht; Dit is een samenwerking waarbij we gezamenlijk het beste eindresultaat bereiken.

Begin vandaag nog aan je reis naar winstgevende klantrelaties.

Laten we samen bekijken waar jouw kansen en uitdagingen liggen.


    Marloes

    Sales Manager