Already most wanted.

Wij gaan voor ongekende impact. Dit doen we niet alleen, maar samen en voor klanten met lef die groot denken en er net als ons voor durven te gaan. Wil jij ook laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen?

Dryly x MailBlue x Heroes Only

E-mailmarketing voor startende bedrijven.

Onze succesformule met Dryly en MailBlue heeft aangetoond dat met een gerichte aanpak, creatieve strategieën en een gebruiksvriendelijk e-mailmarketing automation programma, bedrijven kunnen groeien en meetbare resultaten kunnen behalen!

Lees deze case
Salenteinshop x Heroes Only

Salenteinshop – Online wijnhuis

Hoe je wijnliefhebbers verleidt met personalisatie.

Benieuwd naar het geheime ingrediënt van Salenteinshop voor het creëren van klantbetrokkenheid en conversies? In deze case laten we zien hoe een uniek wijnprofiel op basis van persoonlijke smaak in de engagementcampagne zorgt voor rendement uit leads!

Lees deze case
Motorkledingstore x Heroes Only

Motorkledingstore – Online motorkleding

Offline leads voor online marketing.

Een bekend probleem bij retailers met fysieke winkels zijn de anonieme klanten en bezoekers: zodra zij de winkel uitlopen, kun je ze niet meer benaderen met relevante marketinguitingen. Daarom hebben we in de fysieke winkels van Motorkledingstore een (doorlopende) leadgeneratie campagne opgezet, waardoor we winkelbezoekers online kunnen benaderen en stimuleren tot het doen van een (herhaal)aankoop met e-mailmarketing.

Lees deze case
Deurklinkenshop x Heroes Only

Deurklinkenshop – Alles voor jouw deuren

De ultieme win-back campagne voor Deurklinkenshop

De ultieme win-back campagne verschilt per bedrijf, product en dienst. Deze case laat zien hoe we zo’n campagne opzetten en het belang van onderzoek en A/B-testen. Resulterend in een open rate van 80%, click-to-open van 25% en een conversie van 50% bij de inactieve klanten!

Lees deze case
Sfeer.nl x Heroes Only

Sfeer.nl – Woonwinkel

Hoe Sfeer.nl haar e-mails tot leven bracht met een sfeervolle campagne

Van Schreeuwen naar Verleiden – deze case in samenwerking met onze klant Sfeer.nl onthult het geheim van een betoverende engagementcampagne. Met een sterk fundament gericht op gepersonaliseerde e-mails en een focus op klantbetrokkenheid, heeft Sfeer.nl indrukwekkende resultaten behaald, waaronder een CTO van bijna 30% en een open rate van 60%.

Lees deze case
Kwekerij Loonen x Heroes Only

Kwekerij Loonen – Bloemen en planten

Hoe Piggy de loyaliteit bij Kwekerij Loonen laat groeien

Kwekerij Loonen wilde hun fysieke stempelkaarten vervangen door een digitaal loyaliteitsprogramma. Met behulp van de loyaliteitssoftware van Piggy stond er in no-time een digitaal spaarprogramma. In deze case lees je wat de mogelijkheden zijn met de software van Piggy en hoe Heroes Only jou kan helpen met de strategie en uitvoer.

Lees deze case
Case Superfietsen van Heroes Only

Superfietsen.nl – Online fietsenwinkel

De nieuwe klantreis van superfietsen.nl

Online webshop Superfietsen.nl zag de potentie om meer omzet en retentie uit hun e-mail kanaal te halen. Zij zochten een partner om krachten mee te bundelen: specifieke productkennis in goede e-mailcampagnes gieten. Het analyseren en optimaliseren van de klantreis zorgt nu al voor verbluffende resultaten!

Lees deze case
Case Dimehouse van Superfietsen

Dimehouse.nl – Industriële meubels

Dimehouse kiest voor gepersonaliseerde productfeeds

Na een succesvolle profielverrijking campagne wilde meubelsite Dimehouse zo veel mogelijk uit hun e-mails halen. Het opzetten van productfeeds per product en met gegevens uit de profielverrijking resulteerde in een hoog klikpercentage.

Lees deze case
Case Plein.nl van Heroes Only

Plein.nl – Dè Online Drogist

Plein.nl gaat voor klantbinding met creativiteit & data

Online drogisterij Plein.nl wilde graag haar waardering tonen aan klanten. Door creativiteit en data te combineren, ontvingen alle klanten een relevante en gepersonaliseerde eindejaarsmail. Hoewel het doel klantbinding was, heeft deze campagne ook geresulteerd in conversies, zowel bij actieve als inactieve klanten. Een echte win-winsituatie!

Lees deze case
Toppy x Heroes Only

Toppy.nl – De webshop voor buiten

Toppy tilt e-mail marketing naar the next level

Toppy wilde hun e-mail marketing naar een hoger niveau tillen. De kennis van Toppy gecombineerd met de expertise van Heroes Only zorgt voor een krachtige samenwerking. Door in te spelen op relevantie en personalisatie wordt het hoogste rendement uit e-mail gehaald!

Lees deze case

Get most wanted.

​​Wij zijn een verlengstuk van jouw team en zetten alles op alles om samen ongekende resultaten te behalen. Wil jij ook laaiend enthousiaste klanten? Bel Robbert op 06-43458166 of plan een adviesgesprek in!


    Account Manager Robbert - Heroes Only

    Busted!

    Wil je behalve een omzetboost, ook gaan voor laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Contact us.