Onze hero partners.

Geen kleine verbetering, maar ongekende impact. Heroes Only staat voor mensen met zo’n mindset. Wij werken daarom samen met partners met lef. Die net als ons groots denken en zij aan zij meestrijden voor het grotere goed.

Cm.com - partner van Heroes Only

Door de strategische kennis en creatieve expertise van Heroes Only te combineren met de krachtige software van CM.com, ontstaat er een allesomvattende omnichannel oplossing.

Lees verder
Building Blocks - partner van Heroes Only

Building Blocks en Heroes Only hebben hun krachten gebundeld om jou te helpen ongekende impact te maken met e-mailmarketing door Artificial Intelligence slim in te zetten.

Lees verder
Keuzehulp software Aiden - partner van Heroes Only

Goede customer experience heeft een positief effect op conversie. Maak het jouw klanten makkelijk en help ze met een keuzehulp navigeren door jouw uitgebreide productassortiment.

Lees verder
MailBlue - partner van Heroes Only

Heroes Only en Mailblue (ActiveCampaign in Nederland) bundelen hun krachten in een uniek partnership. Resulterend in the best of both worlds: laagdrempelig starten met advies op top niveau.

Lees verder
Magento - partner van Heroes Only
Shopware - partner van Heroes Only
Shopify - partner van Heroes Only
Lightspeed - partner van Heroes Only
Bigcommerce - partner van Heroes Only
Zapier - partner Heroes Only
E-mailmarketing platform MailCampaigns van Heroes Only

Eindeloze opties, flexibel én gebruiksvriendelijk. Ontdek de kracht van ons eigen platform. Slim personaliseren? Je inhoud aanpassen aan verschillende ontvangers in één mail? Alles automatiseren in een e-mail flow? Schaalbaar en flexibel werken? Het kan allemaal met onze e-mail tool MailCampaigns.

Lees verder
Thappy.io - software van Heroes Only

Het blijft een uitdaging om offline profielen te binden aan je merk én inzichtelijk te krijgen welk kanaal of locatie het beste converteert. Thappy helpt jou -door middel van instore QR codes- eenvoudig profielen te registreren, je database te laten groeien, en leads op te volgen. Onmisbaar voor jouw omnichannel strategie.

Lees verder
SMTP.software - software van Heroes Only

Het is cruciaal dat jouw transactionele e-mails worden afgeleverd. En het liefst hebben deze e-mails dezelfde stijl als je commerciële nieuwsbrieven. Wij stylen jouw transactionele e-mails, en met onze SMTP Software wordt je e-mail deliverability en reputatie continu gemonitord.

Lees verder
Google Analytics 4 door Heroes Only

Wij willen impact maken, meer uit klanten halen, conversie verhogen. Wij halen onze data uit de engagement tools die we inzetten voor jouw campagnes, maar ook uit Google Analytics. Wij kunnen je helpen met de implementatie van Google Analytics 4, inclusief gepersonaliseerde dashboards.

Lees verder

Busted!

Wil je behalve een omzetboost, ook gaan voor laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Contact us.