AIDEN.CX & HEROES ONLY

Guided selling in webshop en e-mail

Iedere marketeer weet dat een goede customer experience een positief effect heeft op de conversie. Maak het jouw klanten daarom makkelijk en help ze navigeren door jouw uitgebreide productassortiment!

Keuzehulp software Aiden - partner van Heroes Only

Het advies uit de winkel, maar dan online

Door de grote hoeveelheid shampoos, sieraden of bladblazers ervaren jouw klanten mogelijk keuzestress, wat de kans vergroot dat ze afhaken. In een fysieke winkel is er altijd wel iemand die jouw klant kan helpen, maar online is persoonlijk advies vaak ver te zoeken. Terwijl het aanbod enorm is. Het resultaat? Van de 100 bezoekers in een webshop kopen er minder dan 3 een product.

Keuzehulp op je webshop

Daarom zetten we voor onze klanten met een webshop de keuzehulp van Aiden.cx in. Met deze keuzehulp helpen we de website bezoekers van onze klanten om makkelijk het juiste product te vinden. Guided selling, noemen we dat. Via enkele korte vragen helpen we jouw klant tot het meest relevante product. Het resultaat? Minder keuzestress voor je klanten en méér conversie en klantinzichten voor jou.

Synergie tussen webshop en e-mail

En daar stopt het niet. Door de samenwerking tussen Aiden.cx en Heroes Only, kan het aanbevolen product weer gebruikt worden in de opvolging via e-mail marketing campagnes of bij het opbouwen van een rijk klantprofiel. Zo ziet jouw klant in iedere uiting het meest relevante product op dat moment, wat de kans op een conversie vergroot.

Wil jij jouw klant ook helpen bij het vinden van het ideale product?

Dan helpen wij jou.

Inzet van Aiden - partner van Heroes Only

Guided selling levert

Dit is wat er gebeurt als klanten in een keuzehulp het juiste product vinden:

88%

Afgeronde sessies

2,5x

Gemiddelde conversieverhoging

500K+

Blije klanten

Starten met Guided Selling?

Creëer de ultieme customer experience voor jouw klant door het slim inzetten van een keuzehulp. Bel Robbert op 06-43458166 of plan een gesprek!


    Heroes Only gepersonaliseerde marketing, e-mail marketing en strategie. 1 op 1 marketing engagement agency | Robbert hoek