CM.COM & HEROES ONLY

De ultieme omnichannel strategie

Goede software is één, impact maken is twee. Door de strategische kennis en creatieve expertise van Heroes Only te combineren met de krachtige software van CM.com, ontstaat er een allesomvattende omnichannel marketingoplossing!

CM.com - partner van Heroes Only

Krachtige software, sterk advies

Omnichannel marketing gaat niet over overal aanwezig zijn, maar over aanwezig zijn waar je klanten zijn, met een naadloze en gepersonaliseerde ervaring die kanalen en apparaten overstijgt. CM.com biedt een scala aan diensten om dit mogelijk te maken, waaronder de innovatieve Mobile Marketing Cloud. Met deze software kun je je gepersonaliseerde en geautomatiseerde marketingcampagnes opzetten via verschillende kanalen, zoals e-mail, SMS, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, en meer.

De mogelijkheden kunnen echter overweldigend zijn. En alles start met een sterke strategie. Waar CM.com de krachtige software biedt, zijn wij er als officiële partner van CM.com om je te helpen bij de strategie, creativiteit en realisatie. Ons team van specialisten helpt met al hun kennis en creativiteit jou om de software van CM.com op een effectieve manier in te zetten. Met ongekende impact als resultaat.

Already most wanted.

Wij willen jouw klanten raken, boeien en verleiden. Alleen zo krijg je laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen. Dit doen we door relevant, persoonlijk en creatief te zijn, ongeacht het communicatiekanaal. Zo hebben wij voor onze klanten Haarshop en Sushi Point succesvolle SMS en WhatsApp campagnes opgezet, met behulp van de software van CM.com. We zetten hierbij de klant centraal, in plaats van het communicatiemiddel.

Omnichannel marketing door CM.com - partner van Heroes Only

Data-driven marketing

Door de combinatie van de krachtige software van CM.com en onze creatieve expertise, kunnen onze gezamenlijke klanten hun marketinginspanningen stroomlijnen en -nog belangrijker- de klantervaring verbeteren. Zowel CM.com als Heroes Only werken datagedreven. Wij geven jou realtime inzicht met uitgebreide en duidelijke analyse- en rapportagemogelijkheden. Zo kun jij het succes van jouw marketingcampagnes volgen en data-driven beslissingen nemen.

Omnichannel marketing door CM.com - partner van Heroes Only
Omnichannel marketing door CM.com - partner van Heroes Only

Wij zijn er voor hulp en inspiratie

Maak jij al gebruik van de software van CM.com, maar kun je wel wat hulp gebruiken?

Geen probleem. Wij kunnen strategisch met je meedenken of operationeel alles voor je uitvoeren, net wat jij wilt.

Wij kunnen je helpen bij het segmenteren op basis van orderdata en het succesvol inzetten van profielverrijking. Maar ook met het inrichten of optimaliseren van een SMS of WhatsApp campagne als toevoeging op je nieuwsbrieven. Alles voor ongekende impact.