Krachtige e-mail marketing met MailCampaigns.

Eindeloze opties, flexibel én gebruiksvriendelijk. Ontdek de kracht van ons eigen e-mail marketing platform.

Zet MailCampaigns in voor jouw e-mail marketing | Heroes Only

Ons eigen platform

E-mail is een krachtig marketingmiddel en een ultieme engagement tool. Om e-mail marketing succesvol uit te kunnen voeren, hebben wij in 2012 ons eigen e-mail marketing platform ontwikkeld: MailCampaigns. Met MailCampaigns realiseren we jouw groei door middel van effectieve e-mail marketing op maat en commitment op resultaat.

Eindeloze mogelijkheden

Slim personaliseren? Je inhoud aanpassen aan verschillende ontvangers in één mail? Alles automatiseren in een e-mail flow? Schaalbaar en flexibel werken? Het kan allemaal met ons e-mail marketing platform MailCampaigns.

We blijven altijd in ontwikkeling, zodat ook jij er zeker van bent dat je efficiënt blijft werken aan innovatieve engagement campagnes.

We laten je graag zien wat ons platform jou te bieden heeft.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke editor met de mogelijkheid tot A/B testen.

Profielverrijking

Gebruik conversiegerichte inschrijfformulieren en volg leads eenvoudig op.

Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

Maak dynamische content per type ontvanger in één e-mail.

Geautomatiseerde campagnes

Trigger automatisch e-mails door slimme workflows.

Maildruk management

Gebruik time-mapping om te versturen op de beste momenten voor jouw ontvangers.

Realtime inzicht

Stel zelf jouw widgets samen die jou realtime inzicht geven in de resultaten.

Reputatie

Profiteer van optimale ontvangst door o.a. responsive e-mails en dark mode.

"We werken met MailCampaigns omdat ze een kwalitatief platform hebben, het team zeer betrokken is en ze de juiste kennis in huis hebben. De resultaten spreken voor zich en overtreffen de verwachting."

Janneke Bongartz
Plein.nl

Talloze opties voor optimaal gebruiksgemak

Bij de ontwikkeling van ons eigen platform zijn we uitgegaan van de wensen van de e-mail marketeer. Hierdoor zijn er talloze opties beschikbaar die jou helpen alles uit e-mail marketing te halen.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Verzamel leads met onze gebruiksvriendelijke pop-up en ladingspaginatool
 • Maak eenvoudig verschillende campagnes en nieuwsbrieven
 • Werk in onze drag- en dropeditor, kopieer content en pas deze aan naar wens
 • Zet dynamische content in voor specifieke klantgroepen
 • Controleer iedere mailing uitgebreid op inhoud en ontvangst
 • Maak gebruik van time-mapping en verzend op het beste moment per ontvanger
 • Segmenteer binnen je contacten en target deze specifiek of sluit juist uit
 • Stel automatische e-mailcampagnes op met uitgebreide mogelijkheden
 • Houd overzicht dankzij uitgebreide rapportages
 • Zet A/B testen in
 • Exporteer contacten en rapportages
Zet MailCampaigns in voor jouw e-mail marketing | Heroes Only

Makkelijke editor

Met onze handige drag- en dropeditor maak je in een handomdraai succesvolle mailings. Zet bepaalde instellingen vast op campagneniveau en pas die aan waar nodig. Kopieer bestaande mailings of gebruik dynamische content om inhoud te verbergen (of juist te tonen) voor bepaalde groepen ontvangers.

Voordat je gaat versturen controleert het platform of alles juist is ingesteld. Klopt je e-mail authenticatie, is je e-mail niet te groot, gebruik je niet te veel uitroeptekens of andere woorden waar de SPAM filters op zoeken? Wacht nog even met versturen, maar test hoe je e-mail er uit ziet voor specifieke ontvangers die in een bepaald segment vallen.

Klaar voor verzending? Plan je mail dan in met time-mapping. Op basis van de gebruikersdata wordt jouw bericht verstuurd op een moment dat het beste is per ontvanger. Zo ben je zeker van een goede ontvangst.

Krachtige segmentatie

De informatie die je van je contacten hebt verzameld, kun je slim inzetten. Op basis van deze gegevens kun je met MailCampaigns slimme segmenten maken. Bijvoorbeeld: “Geef me alle vrouwen die in de afgelopen 6 maanden product A hebben aangeschaft, maar alleen in postcodegebied 4000-4500”. Deze segmenten kun je daarna handig inzetten om specifiek te targetten of juist segmenten uit te sluiten van bepaalde mailings of content.

Zet MailCampaigns in voor jouw e-mail marketing | Heroes Only
Workflow in MailCampaigns platform van Heroes Only

E-mail automation. Lekker makkelijk

Maak van je handmatige e-mail marketing kanaal een geoliede e-mail marketing machine met onze automatische e-mail workflows. Zo stuur je altijd relevante e-mails naar de juiste personen.

Begin met een welkomstcampagne en breid uit naar wens. Leer meer over je contacten met een profielverrijkingscampagne of win verloren klanten terug via een win-back campagne. Een verjaardagscampagne, loyaliteitscampagne, verlaten winkelwagencampagne… De mogelijkheden zijn eindeloos! En eenmaal ingesteld doen ze al het werk voor jou.

Realtime inzicht in je cijfers

Om te meten hoe je campagnes het doen, maak je gebruik van onze rapporten. Daarin zie je bijvoorbeeld hoeveel ontvangers gebruik maken van je mobile versie of je mails juist op desktop lezen. Per verzonden mailing kun je de diepte in als het gaat om klikgedrag, doelpagina’s, orders en leesmomenten. Alle cijfers worden realtime weergegeven.

Stuur je in jouw strategie specifiek op bepaalde metrics? Dan is ons persoonlijke dashboard erg handig. Je bepaalt zelf wat je op dat dashboard wil zien. Zo kun je zelf widgets samenstellen die jou inzicht geven in hoe het gaat. Zo houd je grip op je cijfers en kun je snel bijsturen.

Dashboard in MailCampaigns platform van Heroes Only
Zet MailCampaigns in voor jouw e-mail marketing | Heroes Only

Een optimale ontvangst

Behalve de al eerder genoemde tips, hangt een optimale ontvangst van je e-mails vooral af van het e-mail template. Wij ontwikkelen een template op maat, aangepast aan jouw wensen en passend voor jouw doelgroep. Daarbij zorgen we voor een optimale ontvangst en weergave voor responsive ontvangers, mobile en houden we rekening met actuele aspecten zoals Dark Mode.

Laat je verrassen.

Bel Marloes op 06-43458226 of plan direct een demo in van onze krachtige e-mail marketing software MailCampaigns.


  Sales Manager Marloes - Heroes Only