Omnichannel met Thappy.

Het blijft een uitdaging om offline profielen te binden aan je merk én inzichtelijk te krijgen welk kanaal of locatie het beste converteert. Onze eigen software Thappy helpt jou hiermee door eenvoudig profielen te registreren in offline en online kanalen. Mét inzicht. Zo kan jij snel meer leads verzamelen en loyale klanten creëren. Onmisbaar voor jouw omnichannel strategie.

Offline leads verzamelen met Thappy | Heroes Only

Zo gemakkelijk is het

1. Trigger met incentive

Verrijk je abri's, visitekaartjes, placemats, labels, tassen of kassa met een QR of NFC code van Thappy.io en prikkel je gebruiker om deze te scannen in ruil voor een incentive.

2. Verzamel profielen

Gebruikers kunnen zichzelf eenvoudig registreren met hun mobiele telefoon.

3. Groei database

De leads kunnen vanuit Thappy automatisch doorgestuurd worden naar jouw e-mail marketing platform.

4. Opvolging per mail

Pas automatisch e-mail campagnes toe om de leads op te volgen. Verrijk profielen en werk toe naar een conversie.

5. Krijg inzicht welk kanaal werkt

Elke QR-code of NFC tag is uniek en daarmee ontstaat er inzicht in de conversie per kanaal. Dus je kan nu écht de herkomst meten.

Registratie via Thappy - software van Heroes Only
Integratie overzicht door Thappy - software van Heroes Only | Offline leads verzamelen

Thappy is niet alleen makkelijk voor jou om profielen te registreren en leads te verzamelen; het is voor gebruikers ook zeer eenvoudig om hun profiel te bewerken en te delen op jouw kanaal. Zo kan jij zien welk kanaal het beste converteert om vervolgens eenvoudig marketing campagnes te activeren.

Inzet Thappy software bij Kabonk door Heroes Only | Offline leads verzamelen
Inzet Thappy software bij Watt E-bikes door Heroes Only | Offline leads verzamelen

Je offline kanalen benutten?

Wil je meer leads verzamelen, meer omzet en hogere conversies? Haal alles uit je e-mail marketing voor de ultieme omnichannel strategie. Ga vrijblijvend met ons in gesprek en zie waar jouw kansen liggen.


    Heroes Only gepersonaliseerde marketing, e-mail marketing en strategie. 1 op 1 marketing engagement agency | Wouter hoek