MailBlue & Heroes Only

Op zoek naar ActiveCampaign in Nederland?

Heroes Only is strategisch key-partner van MailBlue (ActiveCampaign in Nederland). Met onze jarenlange ervaring en expertise in e-mailmarketing kunnen we jou helpen om het maximale uit je e-mailcampagnes te halen op basis van de software van MailBlue (ActiveCampaign).

Ben je klaar om jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Maak dan kennis met de samenwerking tussen Heroes Only en MailBlue (ActiveCampaign in Nederland).

Als je zoekt op “ActiveCampaign in Nederland”, dan kom je uit bij ActiveCampaign en MailBlue. MailBlue is een certified partner van ActiveCampaign en aanbieder van de e-mailmarketingsoftware van ActiveCampaign, maar dan in het Nederlands.

Heroes Only is strategisch key-partner van MailBlue. Met onze jarenlange ervaring en expertise in e-mailmarketing kunnen we jou helpen om het maximale uit je e-mailcampagnes te halen.

Waar MailBlue zich focust op het laagdrempelig laten instappen van (startende) ondernemers op het gebruiksvriendelijke e-mailplatform ActiveCampaign, ondersteunt Heroes Only als key-partner met de implementatie, strategie, advies en operationele ondersteuning waar nodig.

Samenwerking MailBlue en Heroes Only
Samenwerking MailBlue en Heroes Only

Een goed e-mail platform is één, impact maken is twee

Waar ondernemers met het e-mail platform van MailBlue laagdrempelig kunnen starten met het creëren van automatische campagnes zonder technische kennis nodig te hebben, kunnen ze door deze unieke samenwerking ook ondersteund worden door het creatieve en deskundige team van Heroes Only. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten van MailBlue helpen om alles uit hun e-mail marketing tool te halen. Want een goed e-mail platform is één, impact ermee kunnen maken is twee.

Dankzij ons zelf ontwikkelde e-mail platform MailCampaigns weten wij precies hoe het onder de motorkap werkt. Zo weten we als geen ander hoe we alles uit technologie kunnen halen. Of het nu ons eigen systeem is, of een tool van een ander, zoals die van MailBlue.

Voordelen van MailBlue met Heroes Only als partner

  1. Premium Nederlandstalige support zonder tijdsverschil: Onze ervaren e-mailmarketeers en campagnespecialisten zijn tijdens kantooruren voor jou beschikbaar. Zo krijg jij hoogwaardige Nederlandstalige ondersteuning, zonder tijdverschil.
  2. Volledig Nederlandstalige software: Met MailBlue krijg je toegang tot de e-mailmarketingsoftware van ActiveCampaign, maar dan in het Nederlands. Dit maakt het gebruik en beheer van jouw e-mailcampagnes eenvoudiger en efficiënter.
  3. Implementatie, strategie en advies: Wij ondersteunen bij de overstap naar MailBlue en gaan direct aan de slag met het opstellen van de meest effectieve e-mailmarketingstrategieën. Zodat jij ongekende impact kan gaan maken met het kanaal e-mail.
  4. Operationele ondersteuning: Naast strategisch advies bieden wij ook operationele ondersteuning. We nemen de zorgen van het dagelijkse beheer van jouw e-mailmarketing uit handen, zodat jij (of jouw team) kan focussen op jouw kernactiviteiten.
  5. Gratis overstapservice: Maak je momenteel gebruik van een ander e-mailmarketingplatform? Je kunt gratis overstappen naar MailBlue. We dragen er zorg voor dat de campagnes naadloos blijven doorlopen.

Voor wie?

De samenwerking tussen Heroes Only en MailBlue is ideaal voor ondernemers die willen starten met e-mailmarketing of hun bestaande e-mailmarketing naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu een klein bedrijf, een MKB-onderneming of een grotere organisatie bent, wij kunnen jou helpen om succesvolle e-mailcampagnes op te zetten en te beheren.

Already most wanted.

We hebben al succesvol samengewerkt met bedrijven zoals Dryly Plaswekker, waarbij we de software van MailBlue hebben geïmplementeerd en de volledige inrichting hebben verzorgd. Dit heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in hun e-mailmarketingprestaties en klantbetrokkenheid.

Het beste van twee werelden

Als je op zoek bent naar een krachtig e-mailmarketingplatform dat specifiek is afgestemd op de Nederlandse markt, dan is de samenwerking tussen Heroes Only en MailBlue (ActiveCampaign in Nederland) de oplossing. Met onze strategische begeleiding, Nederlandstalige ondersteuning en expertise in e-mailmarketing gaan we samen met jou voor ongekende impact. De partnership tussen Heroes Only en MailBlue biedt het beste van twee werelden: easy to start, high-quality support.

Als je samenwerkt met Heroes Only en MailBlue geniet je van een krachtige synergie:

Een krachtige (e-mail)marketing automation software waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kunt.

Een gespecialiseerd team van (e-mail) marketeers die strategisch meedenken om jouw resultaten te optimaliseren.

Een snelle en kwalitatieve Nederlandstalige ondersteuning bij al jouw (e-mail)marketing activiteiten.

Overstappen naar MailBlue.

Overstappen naar MailBlue? Laat het inrichten van jouw MailBlue account dan over aan onze experts.

Maak je al gebruik van MailBlue, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Ongeacht het platform waarmee je werkt, kunnen wij strategisch met je meedenken of operationeel alles voor je uitvoeren, net wat jij wilt.

Laat via het formulier weten met welke software je op dit moment werkt en of er nog iets is dat wij moeten weten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!