Dryly's succes met MailBlue & Heroes Only

E-mailmarketing voor startende bedrijven.

Als Engagement Agency streven we ernaar om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken en hun groei te versnellen. Dit doen we ook voor bedrijven die hun e-mailmarketing nog moeten opstarten en een relatief beperkt budget hebben. In het geval van Dryly, een innovatief bedrijf dat kinderen (en hun ouders) helpt om ook ‘s nachts zindelijk te worden, hebben we een unieke aanpak ontwikkeld om hun product te promoten en hun doelgroep te bereiken!

0%

Open rate

0%

Conversie
Stap 1:

MailBlue als e-mail marketing software

Onze eerste stap was het implementeren van MailBlue, een krachtig e-mailmarketing automation programma, om Dryly te helpen bij het opzetten van effectieve e-mailcampagnes. We wisten dat Mailblue de ideale oplossing was vanwege de gebruiksvriendelijke flowbuilder, de integratie met Woocommerce en de handige mail-editor. Hierdoor konden we eenvoudig up-and-running campagnes opzetten en beheren, perfect voor een startend bedrijf zoals Dryly.

Stap 2:

Engagement campagnes voor impact

Het succes van onze aanpak ligt in de gepersonaliseerde engagement campagnes die we hebben opgezet. Middels een pop-up vangen we allereerst (anonieme) bezoekers van de webshop op. In ruil voor hun naam en e-mailadres kunnen potentiële klanten het pakketvoordeel van Dryly ontdekken. Een goed voorbeeld dat er niet altijd met “extra” korting gestrooid hoeft te worden in ruil voor een lead!

In de visueel sterke en goed onderbouwde e-mails die daarop volgen, worden de specifieke pijnpunten van potentiële klanten aangepakt. Zo worden de potentieel nieuwe klanten geïntroduceerd met het merk, krijgen ze uitleg over de (werking van de) producten en ontvangen ze handige informatie over vergoedingen door verzekeraars. Uiteraard staan er ook cross-sell campagnes live met aanvullende producten op de Dryly plaswekker, zoals een matrasbeschermer en ondergoed, en een verlaten winkelwagen campagne.

Door gerichte en goed doordachte e-mailcampagnes te creëren, konden we een sterke betrokkenheid met het merk genereren en een effectieve communicatie met potentiële klanten opbouwen. Deze strategie leverde overtuigende communicatie op, wat resulteerde in meetbare successen voor Dryly. Hoewel ze voorheen geen e-mailmarketing gebruikten, zagen we een stijging in hun omzet met een opmerkelijke open rate (OR) boven de 60% en een conversieratio (CR) boven de 15%.

Next steps

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen en proactief meedenken. Onze samenwerking met Dryly was hierop geen uitzondering. We namen de volledige verantwoordelijkheid op ons om Dryly te ondersteunen bij het opzetten van hun e-mailmarketing campagnes, zodat zij zich konden concentreren op het doorontwikkelen van hun producten.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor onze samenwerking met Dryly! We blijven ons richten op het uitbouwen van de service flow en het opzetten van een zogeheten “tell-a-friend” campagne om mond-tot-mondreclame te stimuleren. We zullen blijven meekijken naar kansen en hen ondersteunen bij het uitvoeren van nieuwe campagnes om hun groeiambities te realiseren!

Ongekende impact met beperkt budget

Bij Heroes Only geloven we in de kracht van e-mailmarketing, zelfs voor startende bedrijven met beperkte budgetten. Onze succesformule met Dryly en Mailblue heeft aangetoond dat met een gerichte aanpak, creatieve strategieën en een gebruiksvriendelijk e-mailmarketing automation programma, bedrijven kunnen groeien en meetbare resultaten kunnen behalen. We zijn er trots op dat we Dryly hebben kunnen helpen bij het behalen van hun doelstellingen en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking in de toekomst!

Adviesgesprek aanvragen
Heroes Only gepersonaliseerde marketing, e-mail marketing en strategie. 1 op 1 marketing engagement agency | Jason hoek