SEINO & HEROES ONLY

Krijg écht inzicht in je e-mail marketing data

SEINo stelt je in staat om je e-mail marketing campagnes proactief te monitoren door de statistieken uit je e-mail marketing platform te combineren met Google Analytics (GA4). Deze data wordt 1-op-1 gesynchroniseerd met data uit je e-mail marketing platform.

Krijg realtime inzicht binnen enkele seconde, in plaats van enkele dagen…

SEINo email analytics

Binnen enkele seconden inzicht

De explorer functie in SEINo maakt het mogelijk om heel concreet inzicht te krijgen in de dag/het tijdstip waarop jouw e-mails het beste geopend worden. Ook kun je in 1 oogopslag zien welke mails het beste presenteren. Dit maakt het mogelijk om binnen enkele seconde je e-mail marketing strategie te verbeteren om daarmee je doelen sneller te behalen.

Data is key

SEINo stelt je in staat om je campagnes automatisch én realtime te monitoren zodat deze optimale blijven presteren. Hierbij speelt je mailinglijst ook een belangrijke rol. Zo is er zowel cumulatief als absoluut zichtbaar hoeveel in- en uitschrijvers er per dag zijn en kan er per campagne (en e-mail) gemonitord worden waar deze uitschrijvers zich bevinden.

In SEINo heb je de mogelijkheid om open ratio, click ratios, conversieratio’s, etc te monitoren over een tijdsperiode. Zo zie je in welke dagen/weken/maanden je mails meer geopend worden en wanneer de meeste conversies worden gedaan.

SEINo resultaten

Loop nooit meer omzet mis

Met SEINo alerts ontvang je direct een melding zodra een losse e-mail of compete campagne afwijkend presenteert dan normaal. Op deze manier kun je direct ingrijpen.

Zo werken SEINo alerts:

  • 1. Stel een alert in
  • 2. Afwijking van de alert wordt geconstateerd
  • 3. Ontvang een notificatie per e-mail en tackle direct het probleem

Zo zit je bij elke e-mail en/of campagne direct en altijd kort op de bal.

Integreer SEINo met de belangrijkste e-mail marketing platformen

Naast dat SEINo eenvoudig is te integreren met ons eigen e-mail marketing platform MailCampaigns, is het ook te koppelen met vrijwel alle toonaangevende e-mail marketing tools.

Wij zetten SEINo succesvol in op Klaviyo, Deployteq, Spotler en ActiveCampaign/MailBlue.

Zie hier alle ESP’s die een integratie met SEINo hebben:

SEINo integraties

Samen écht inzicht in je e-mail marketing creëren?

Op basis van onze expertise en ruime ervaring met SEINo, denken we graag met je mee voor de optimale inrichting.

We gaan er graag over met je in gesprek via 085 0482 425 of hello@heroesonly.com.

Marloes

Sales Manager