Dé inhaak kalender 2023, zonder bullsh*t

Op zoek naar relevante inhakers en marketing tips voor 2023?

Wil je niet alleen de leukste inhakers voor 2023, maar direct ook tips hoe je hier vanuit marketing (zowel b2b als b2c) op kan inspelen? Download dan nu onze inhaakkalender zonder bullshit.

  Er zijn online talloze inhaakkalenders te vinden. Maar bij het openen van die kalenders, kom je er al snel achter dat je niks hebt aan het gros van die “inhakers”. Daarom komen wij met de inhaakkalender zonder bullshit, met inhakers waar je écht iets aan hebt. Speciaal voor social media & e-mail marketeers.

  Speciaal voor social media & e-mail marketeers

  Als marketeer ben je vast al bezig met je content kalender voor 2023. Handig om dan een inhaakkalender erbij te pakken!

  In onze inhaakkalender staan -in tegenstelling tot de vele kalenders die online te vinden zijn- enkel de dagen die er écht toe doen. Een inhaakkalender zonder bullshit dus. Met relevante marketing tips per inhaker!

  Dagen die voorbijkomen (mét marketing tips) zijn onder andere Nieuwjaarsdag, Vrijdag de 13e, Blue Monday, Valentijnsdag, start van schoolvakanties, start van de zomer- en wintertijd, Nationale Feestdagen, en nog veel meer.

  Whitepaper inhaakkalender van Heroes Only

  Toch last van FOMO?

  Wil je toch aandacht geven aan de dag van de watermeloen, de dag van de linkshandigen, relaxation day of kattendag? Geen probleem. Op de laatste pagina’s hebben we een overzicht toegevoegd met alsnog álle inhakers, zodat je zeker weet dat je geen inhaker mist.

  Inhaakkalender 2023 van Heroes Only