Mailblue & HEROES ONLY

Easy to start & high-quality support

Heroes Only en MailBlue bundelen hun krachten in een uniek partnership. Resulterend in the best of both worlds: easy to start, high-quality support.

MailBlue e-mailmarketing partner van Heroes Only

Zowel Heroes Only als MailBlue zijn gespecialiseerd in e-mail marketing en zijn gevestigd in de historische stad Breda. Maar waar MailBlue zich focust op het laagdrempelig laten instappen van (startende) ondernemers op een gebruiksvriendelijk e-mail platform, werkt Heroes Only voornamelijk met het zelf ontwikkelde platform MailCampaigns, een met talloze mogelijkheden. Heroes Only onderscheidt zich daarnaast door klanten proactief te ondersteunen met strategie, advies en operationele ondersteuning waar nodig.

Eigen software tool

Dankzij ons zelf ontwikkelde e-mail platform MailCampaigns weten wij precies hoe het onder de motorkap werkt. Zo weten we als geen ander hoe we alles uit technologie kunnen halen. Of het nu ons eigen systeem is, of een tool van een ander, zoals die van MailBlue.

Samenwerking MailBlue en Heroes Only
Samenwerking MailBlue en Heroes Only

Een goed e-mail platform is één, impact maken is twee

Waar ondernemers met het e-mail platform van MailBlue laagdrempelig kunnen starten met het creëren van automatische campagnes zonder technische kennis nodig te hebben, kunnen ze door deze unieke samenwerking ook ondersteund worden door het creatieve en deskundige team van Heroes Only. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten van MailBlue helpen om alles uit hun e-mail marketing tool te halen. Want een goed e-mail platform is één, impact ermee kunnen maken is twee.

Het beste van twee werelden

Een samenwerking zoals deze is uniek in de markt. We overschrijden platforms. We zetten de wens van de klant centraal. Of dat nu laagdrempelig instappen is of advies op topniveau. De partnership tussen Heroes Only en MailBlue biedt het beste van twee werelden: easy to start, high-quality support.

Als je samenwerkt met Heroes Only en MailBlue geniet je van een krachtige synergie:

Een krachtige (e-mail)marketing automation software waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kunt.

Een gespecialiseerd team van (e-mail)marketeers die strategisch meedenken om jouw resultaten te optimaliseren.

Een snelle en kwalitatieve Nederlandstalige ondersteuning bij al jouw (e-mail)marketing activiteiten.

Een goed e-mail platform is één, impact maken is twee

Maak jij gebruik van MailBlue, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Ongeacht het platform waarmee je werkt, kunnen wij strategisch met je meedenken of operationeel alles voor je uitvoeren, net wat jij wilt. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in en we kijken met je mee!


    Busted!

    Wil je behalve een omzetboost, ook gaan voor laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Contact us.