Building Blocks & HEROES ONLY.

Hyper-persoonlijke e-mail marketing met “inspire”

Building Blocks en Heroes Only hebben hun krachten gebundeld om jou te helpen ongekende impact te maken met e-mailmarketing. Dit doen we door de inzet van Inspire, dé AI Decisioning Engine voor 1-op-1 personalisatie op schaal.

Unieke recommendations

Inspire laat algoritmes, op basis van historische data en profielkenmerken, 1-op-1 gepersonaliseerde aanbevelingen doen. Iedere klant krijgt zo unieke e-mails die volledig aansluiten op de individuele behoeften. Zelf-lerend en volledig geautomatiseerd. En dat zorgt voor ongekende impact:

  • Groei in conversies
  • Stijging in klantwaarde
  • Sterke merkbeleving

De relevantie van jouw e-mails is door de persoonlijke (product)aanbevelingen hoog. Hierdoor zul je minder unsubscribers krijgen, een hogere engagement ervaren en zo kun jij je onderscheiden van jouw concurrenten.

Software Building Blocks - partner van Heroes Only

Strategie & advies

Klinkt te mooi om waar te zijn? We gaan graag voor jou, samen met onze officiële partner Building Blocks, aan de slag met een ijzersterk advies en implementatie.


    Heroes Only gepersonaliseerde marketing, e-mail marketing en strategie. 1 op 1 marketing engagement agency | Robbin hoek