Aandacht is de nieuwe schaarste.

Om aandacht te trekken moet je harder schreeuwen dan de rest. Maar hard schreeuwen hou je niet lang vol. En voor je het weet ben je dat felbegeerde schaarse goed alweer kwijt. Heb je al die energie voor niks verbruikt.

Bekijk onze aanpakOnze partners

Waar anderen ophouden, daar beginnen wij

Met het vasthouden van aandacht! Tot onze tanden gewapend met een krachtige mix van digitale engagement tools en gehuld in een cape van slimme creativiteit, realiseren we ongekende impact.

Samen behalen we ongekende resultaten

Om grootse dingen te doen, hoef je zelf niet groot te zijn. Dat geldt ook voor ons. Als compacte engagement agency staan we garant voor maatwerk. Je krijgt je persoonlijke held die met je samenwerkt, niet van een afstand hoog van de toren blaast. Wij zijn een verlengstuk van jouw team en zetten alles op alles om samen ongekende resultaten te behalen.

Keiharde doelstelling

Omdat we simpelweg zo overtuigd zijn van ons eigen kunnen, maken wij vooraf inzichtelijk wat de omzetpotentie is die er voor jou voor het oprapen ligt. Met een keiharde gezamenlijke doelstelling. Met die belofte wisten we ook Plein.nl te bewegen om de stoute schoenen aan te trekken. Met +142% meer omzet uit e-mail als resultaat.

De aanpak van Heroes Only

Onze aanpak

1.

Solution Scan

Wij maken voor jou inzichtelijk wat de omzetpotentie is die er voor jou vanuit engagement campagnes voor het oprapen ligt!

2.

Brainstorm

We brainstormen samen om te bepalen met welke kanalen en triggers we onze gezamenlijke doelstelling kunnen bereiken.

3.

Fundament

We starten met het inrichten van jouw account, alle koppelingen en het bouwen van master templates.

4.

Systeem training

We leren de helden uit jouw marketing team hoe ze aan de slag kunnen met de digitale engagement tools. Zo behalen we samen onze gezamenlijke doelstelling.

5.

Engagement campagnes

Onze engagement campagnes bestaan vaak uit 4 tot 6 touch points, getriggerd door marketing automation.

6.

Maandelijkse ondersteuning

Wij begeleiden en coachen jouw marketing team. Samen met de helden uit jouw team gaan we voor ongekende impact, iedere dag weer.

7.

Alle expertise in huis

Van sales tot marketing, van back-end development tot front-end en e-mail development, van design tot back-office: we werken allemaal vanuit ons kantoor in Breda.

Meet our team

Engage-
ment is the way to go

Een heldenteam van partners.

Een held doet dingen die anderen voor onmogelijk hielden. Met geloof in eigen kunnen en de overtuiging dat het wél kan. Soms met gevaar voor eigen leven. Maar het resultaat is er dan ook naar. Geen kleine verbetering, maar een ongekende impact. Wij hebben partners om ons heen verzameld met dezelfde mindset. Partners die zij aan zij mee strijden voor het grotere goed.

Magento - partner van Heroes Only
Shopware - partner van Heroes Only
Shopify - partner van Heroes Only
Lightspeed - partner van Heroes Only
Bigcommerce - partner van Heroes Only
Zapier - partner Heroes Only

Wij werken platformonafhankelijk. Dankzij ons zelfontwikkelde software MailCampaigns, Thappy en SMTP, weten wij precies hoe het onder de motorkap werkt. Zo weten wij als geen ander hoe we alles uit technologie kunnen halen. Of het nou ons eigen systeem is, of een tool van een ander.

Get most wanted.

​​Wij zijn een verlengstuk van jouw team en zetten alles op alles om samen ongekende resultaten te behalen. Ons team bestaat uit engagement engineers en designers, die met behulp van creativiteit en data jouw klanten blijven boeien en verleiden. Wil jij ook laaiend enthousiaste klanten? Bel Robbert op 06-43458166 of plan een gesprek in.


    Account Manager Robbert - Heroes Only

    Busted!

    Wil je behalve een omzetboost, ook gaan voor laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Contact us.      -->