Whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister

Wil jij ook een omzetgroei van 1569% vanuit e-mail marketing?

Ontdek hoe we dit hebben aangepakt met Undiemeister. Download nu gratis de whitepaper!

  Sinds 2021 werken Undiemeister en Heroes Only nauw samen met als doel om de gehele communicatie via e-mail naar een hoger niveau te tillen. In deze whitepaper beschrijven we de strategische keuzes, lead generatoren en campagnes die ingezet zijn en die hebben geleid tot een omzetgroei van 1569% vanuit e-mail marketing!

  Word jij ook een meister, net als Undiemeister? In de whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister – Ben jij een echte meister? laten we je zien hoe ook jij het maximale uit e-mail marketing kunt halen.

  De ultieme engagement campagne

  Op welke wijze kunnen we ervoor zorgen dat de klanten van Undiemeister zich meer betrokken en verbonden voelen bij het merk Undiemeister? Op welke manier kunnen we top-of-mind blijven bij onze klanten? Met deze vragen zijn wij aan de slag gegaan en hebben we een engagement-flow uitgewerkt. Hierbij hebben we ons niet alleen gefocust op bestaande klanten, maar zijn we d.m.v. leadgeneratie ook nieuwe potentiële klanten gaan verzamelen.

  Met verbluffende resultaten:

  • 1569% omzetgroei vanuit e-mail marketing
  • 28000+ nieuwe inschrijvers op de nieuwsbrief
  • 65% open rate automatische mailings
  • 27% open rate nieuwsbrieven

  Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? Download dan nu de whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister – Ben jij een echte meister?

  Whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister - Heroes Only