Campagne ontwikkeling.

Tot onze tanden gewapend met een krachtige mix aan digitale engagement tools, zoals e-mail marketing en automation, SMS en WhatsApp, en gehuld in een cape van slimme creativiteit, realiseren we ongekende impact. Wij maken, op basis van jouw input, succesvolle engagement campagnes. Geen nattevingerwerk, maar conversies verhogen door middel van strategie en advies.

Campagne ontwikkeling Stap 1 Brainstorm - Heroes Only

Brainstorm

E-mail is een krachtig, maar vaak onderschat marketingmiddel. Wij kennen alle geheimen en mogelijkheden ervan en kunnen daarom met zekerheid zeggen: investeren in e-mail campagnes is de moeite waard! Door de juiste inzet bind je mensen aan je organisatie en verhoog je tegelijkertijd de omzet. Dat kan op meer manieren dan je denkt!

Maar engagement is veel meer dan e-mail marketing alleen: denk ook aan SMS en/of WhatsApp campagnes en in-store QR codes. Er is meer mogelijk dan je denkt. Daarom starten we met een brainstorm. Om samen te bepalen met welke kanalen en triggers we onze gezamenlijke doelstelling kunnen bereiken.

Campagne ontwikkeling Stap 2 Fundament - Heroes Only

Fundament

Vervolgens gaan we aan de slag met het inrichten van jouw account, alle koppelingen (o.a. met jouw webshop, product feeds en Customer Data Platform) en het bouwen van templates. Om écht de verbinding met je klant aan te gaan, moet je weten wie jouw klant is. Wij bouwen dan ook geen welkomstcampagnes, maar engagement campagnes, waarbij data- en profielverrijking -via interactieve pop-ups en en landingspagina’s- centraal staat.

Onze engagement campagnes bestaan vaak uit 4 tot 6 touch points, getriggerd door marketing automation, een pop-up en profielpagina. We combineren hierbij verschillende 1-op-1 communicatiekanalen, zoals e-mail met SMS en WhatsApp.

Campagne ontwikkeling Stap 3 Engagament - Heroes Only

Engagement

En het stopt niet bij de engagement campagne waarbij de klant jou leert kennen, en jij de klant. We houden de aandacht van jouw klant vast door campagnes in te zetten zoals een verlaten winkelmandje, win-back, re-engagement, birthday, cross-sell, up-sell, repeat purchase en review. Complex? Draaien wij onze hand niet voor om.

We rollen de campagnes uit, vullen de content kalender en segmenteren na de eerste data de doelgroep. Door middel van testen en vergelijken optimaliseren we de campagnes voor het beste resultaat. Wij begeleiden en coachen jouw marketing team. Samen met de helden uit jouw team gaan we voor ongekende impact, iedere dag weer.

Focus op conversie

Wij willen impact maken, meer uit klanten halen, conversie verhogen. Wij halen onze data uit de engagement tools die we inzetten voor jouw campagnes, maar ook uit Google Analytics. Wij kunnen je helpen met de implementatie van Google Analytics 4, al dan niet in combinatie met Google Tag Manager en Data Studio. We leveren handige en gepersonaliseerde dashboards op, zodat jouw marketing team realtime inzicht heeft in de cijfers. Zo krijgen we de Customer Journey van jouw klanten online in kaart en kunnen we sturen op traffic en omzet per marketing kanaal.

Adviesgesprek inplannen
Heroes Only focust op conversie

Dare to be most wanted.

Wil jij ook laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Bel ons op 085-4013899 of plan een gesprek in, dan maken wij inzichtelijk wat de omzetpotentie is die er voor jou voor het oprapen ligt!


    Team Lead Campagnes Anique - Heroes Only

    Busted!

    Wil je behalve een omzetboost, ook gaan voor laaiend enthousiaste klanten die niets anders meer willen dan wat ze bij jou krijgen? Contact us.