Kennisevenement - 6 juni 2024 - Breda

Omzetverlies herkennen én voorkomen.

Tijdens ons kennisevenement krijg jij de juiste handvatten om omzetverlies te herkennen én voorkomen. Ontdek hoe e-mailmarketing helpt om klantcontact te herstellen en je winst te vergroten.

Op ons evenement leer jij krachtige technieken om af te rekenen met omzetdaling.

Zie jij een daling in je online omzet? Je bent niet alleen. Het is een uitdaging waar veel bedrijven mee te maken krijgen. Tijdens ons kennisevenement leer jij hoe je de concurrentie voor blijft door de kracht van 1-op-1 marketing toe te passen in je e-mailmarketingstrategie.

Met deze kennis ga jij naar huis:

Hoe je een significante toename van het rendement op investeringen in marketing kan realiseren.
Hoe je zorgt voor een groeiende basis van loyale klanten die niet alleen blijven kopen, maar ook actieve ambassadeurs worden van jouw merk.

Dat wil jij toch ook? Meld je aan.

Meld je direct aan

Geen inschrijvingskosten en toch maximale waarde!  Inspirerende sprekers

  Sandy Kartopawiro

  SEINŌ

  Sandy brengt zijn expertise van SEINŌ naar het podium, waar hij ons zal meenemen door een boeiende klantcase van Body & Fit. Hij deelt praktische tips over hoe effectief kunt reageren op veranderingen in je e-mailmarketing.

  Wouter Steenkist

  Heroes Only

  Wouter, eigenaar van Heroes Only, zal inzichten delen over hoe Heroes Only met succes e-mailomzetverlies heeft aangepakt door middel van gerichte campagnes. Hij zal 1-op-1 marketingtips delen die zijn ontwikkeld uit eigen ervaringen en successen.

  Zie ik jou bij ons kennisevenement? Meld je dan aan!

  • Datum: donderdag 6 juni.
  • Tijd: 13:00 uur inloop | 16:00 uur afsluiting | 16:00 uur netwerkborrel.
  • Locatie: Van de Reijtstraat 30, Breda.
  • Voertaal: het event is Nederlands gesproken.

  Parkeren op het evenement is gratis en kan op de aangewezen plekken. Kijk naar de bordjes waar ‘Heroes Only’ op staat. Kijk hier voor een routebeschrijving.

  Heb jij je aangemeld voor het evenement, maar kan je toch écht niet komen? Meld dan jezelf en eventueel extra aangemelden collega’s op tijd af. Bij een no-show zijn we genoodzaakt om €100 per persoon in rekening te brengen.

  Meld je nu aan

  Wouter

  Eigenaar